Sortiment & Inspiration


( bild från zoffany)

Butikens sortiment byggs ut varje månad och du som kund har förstås mycket att säga till om! 
Jag tar självklart emot önskemål om sortiment om du hittat något eller sett någon bild från en leverantör eller butik utomlands som du inte finner här hemma. Finns det en möjlighet att ta hem den varan så gör jag det!  Vad säger ni om de här kuddarna? Är de i er smak? Tyck till om material och färger!  /Anna red. 

Vad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.