Bröllopsdag

Idag har vi 14 årig bröllopsdag! Vi hade tänkt fira med att ha barnvakt och gå på en visafton bara vi två. Nu hann vi inte riktigt med det i år... Blir lite hemmamys istället och vi slår på stort nästa år istället. Jag blir sentimental på årsdagen i alla fall och kommer ihåg bröllopet och festen och alla gäster. Jag hade just vita liljor som på fotot uppblandat med murgröna. Min kära syster hade gjort buketten, så duktig hon är. Kram till er romantiker! /Anna

Vad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.