Helg!


Frukost på sängen i helgen! så vad sägs om en lat förmiddag i sängen?
Ett par kokta ägg, några skivor rostat bröd, ett glas färskpressad apelsinjuice och söndagstidningen. Vilket sätt att börja dagen! Jag hade inte den turen idag, då maken åkt på fiskeresa norröver och våra två döttrar hade en annan dagordning än jag hade hoppats på. Istället kom jag upp i ottan (säger man så numera?) och fick en hel del tvätt gjort vilket också kändes nödvändigt. Så min mysmorgon i sängen lär få vänta tills maken är hemma igen. 
Ha en härlig dag! /Anna

Vad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.