Solstrålar på kudden

I går hade jag en härlig dag med mycket sol. Skakade kuddar och täcken och vädrade, kände solstrålarna mot ansiktet och bäddade nytt härligt krispigt satin i sängarna. Kändes underbart och fräscht. Log för mig själv och satte igång kaffekvarnen (elektrisk väsnas som bara den...men gör riktigt aromatiskt kaffe!) och vattenkokaren, skramlade med porslinet och dukade upp en härlig utefrukost. Något senare än vanligt men jag ville städa av i sovrummet innan, så nu blev det nymalet kaffe med ägg och bacon. Kan jag säga att det kändes lyxigt och bara helt underbart att sippa kaffe på altan till fågelsång och vackert väder?
Till kvällen var lakanen svala och inbjudande, så jag såg till att kroppsskrubba mig i duschen för en extra skön upplevelse, och det blev det! Ha det så jättehärligt! /A

Vad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.