Stars och saftkalasNew England överkast 150x 260 cm (funderar på att ha det som duk, såg jättefint ut när jag provade)

Jag blir på så gott humör när solen kommer fram! Ägnade gårdagen till att fota lite sommarmiljöer och packade upp nya sommarvaror som de superpraktiska och snygga palldynorna i marinblå/vitt som är avtorkbara och smutsavvisande! Så praktiskt när man har barn och saftkalas! Apropå saftkalas så närmar sig sista dagen för äldsta dotterns sista dag på dagis. Funderar på att ge henne och hennes kompisar ett Bull och festkalas som avslutning, vad tror ni om det? Borde bli poppis.

Vad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.