Lyx och elegans i badrummet


Fantastiskt drömbadrum eller vad säger du? Hittade bilden via en blog från London, vet tyvärr inte från var den ursprungligen kommer. Men visst är det vackert? Jag vill genast göra om vårt badrum i denna stil. Försökte nå SBAB igår men helgdag idag så de hade gått hem för dagen kl 13. Nytt försök på fredag, då ska vi lägga om huslånet så att vi kan göra nytt badrum och nu vet jag hur!  Ha en trevlig dag! /Anna

Vad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.