Underhållsfria utemöbler är det möjligt?


Snart kanske snarare än vi tror tar vi ut våra UTEMÖBLER och vad inser vi då? Att de kanske flagnat eller inte längre är så fräscha... Vi har äntligen en fantastisk nyhet i Sverige: Canadian Chairs - Helt underhållsfria i minst 10 år! Vecka 20 finns de för provsittning annars boka dina i god tid inför säsongen! Finns i 15 färger!!!!http://shop.annahofsweden.se/se/art/canadian-chairs-15-farger.php
shop.annahofsweden.se
Inredningsbutik på nätet med inspiration från Klassiskt elegant inredning i New England och marin stil, lantlig inredning, Lyx till rimliga priser!

Vad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.