Nu Tävlar vi igen! Brukar vara mäkta populärt

Så här gör du för att vara med i tävlingen:

  • Länka med valfri bild från web-butiken till denna blogg eller till Annah of Sweden från din egen blogg eller från din egen Facebook sida. Länkar du till bägge sidorna har du dubbelt så stor chans att vinna :-)
  • Skriv i meddelanderutan i detta inlägg att du gjort det så att jag vet :-)
  • Om du inte har en blogg: kopiera och klistra in Annah of Sweden´s texten från detta blogginlägg i ett mail och värva nya prenumeranter genom att skicka det vidare till minst 3 vänner i samma mail inklusive till: info@annahofsweden.seobs viktigt att ni även skickar det till vår adress. Ju fler du värvar/skickar mailet till ju större chans har du att vinna!
  • Ganska enkelt, inga motiveringar behövs :-)
  • Tävlingen avslutas den 29 februari
  • Vinnaren dras genom att slumpen får avgöra och utses den 1 mars 2012.
LYCKA TILL!
och vill du inte tävla, men är sugen på dessa dofter ändå, så är ju butiken öppen som vanligt
www.annahofsweden.se

Vad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.