Inspiration

Blev så inspirerad av alla härliga recept jag läste på morgonen! Tänk att sitta vid ett härligt träbord med rottingfåtöljer, vitt porslin med den rätta slitna känslan och fräscha snittblommor och tända doftljus! Blir lyrisk och lyssnar på plura och mauro och le marc och får en så härlig frihetskänsla. Nä nu ska här bli inköp gjorda!
Just nu erbjudande - 150 kr rabatt vid beställning av rottingfåtöljer/stolar i butiken gjorda före 15/4.
>> rottingfåtöljer- erbjudande

Vad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.