VINNAREN är utsedd! får 200 kr att handla för! Annah of Sweden Kundtävling


Vi gratulerar en vinnare i Göteborg som i skrivandets stund meddelas sin vinst!
Kundtävlingen har pågått i webbutiken Annah of Sweden där alla som lagt order under perioden 1 april tom 15 maj har kvalificerat sig genom att lägga en beställning om minst 500 kr.
Grattis Caroline ! Vi skickar info om ditt unika presentkort om 200 kr!---- ----- ---- ---- ---- ------
Vill du också tävla med oss och vinna tävlingar med inredning som vinst? Anmäl dig till vår Kundklubb så får du nyheterna och tävlingarna till din epost.

Vad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.