Ny lagerbutik!

(foto: Artwood - en av våra leverantörer)

Sitter just nu i den nya lagerbutiken och bloggar! Känns fräscht och förväntansfullt. Väntar fortfarande på några justeringar av elektrikern men den funkar helt okej.
Packat varor till fyndande kunder från lagrets mellandagsrea! Flera artiklar har varit så populära att de nu är slutsålda! Det tackar vi extra för då vi har möjlighet att förnya och ta in fler vackra detaljer och varor till våren! Tittar ut genom fönstret och ser hur det sakta faller nysnö. Ha en jättebra dag!

Vad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.