Det är helt otroligt vad tiden går fort! Detta år har verkligen flugit iväg. Det har hänt mycket roligt i butiken och mycket mer händer hela tiden ;-)
Ny leverantör med marina exklusiva bäddset har vi att se fram emot i vår och mässan i januari kommer säkert
ge fler kontakter med lyx till rimliga priser för er kunder!
Nästa år har vi också en ny, fin lokal att se fram emot. Vi börjar ju bli något trångbodda :-) En liten lagershop där våra varor visas upp och kan bokas och hämtas förstås. Lägger i dagarna de sista ändringarna och elektrikern ska göra sitt.

Ha nu en riktigt skön ledighet i både jul och nyår!
Hälsningar Anna

Vad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.