Presenttips ála England teparty!

Igår satte jag mig väl till rätta i läsfåtöljen med de nya kuddarna från Heritage serien, en kopp te och de nya inredningsmagasinen. Avslutade med recept i allt om mat. Det var minst sagt en vilsam och nästan magisk stund. Jag förflyttades till en lantligt belägen herrgård i England och det fattades bara en butler med tekannan i högsta hugg.
Jag visste ju innan att kuddarna var av hög kvalité men blev extra omhuldad av två nya favoriter för min del; vilde och glasgow från heritage old england kollektionen. Anddunsfyllda innerkuddar och välsytt i alla detaljer.
Så mitt presenttips denna vecka kanske hela månadens föresten blir helt klart dessa.
Enjoy. /Anna

Vad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.