Hösten är påtaglig

Höstnyheterna anländer.....:)
Har ägnat några dagar åt att fotografera alla vackra saker som leverantörerna skickat :) så roligt! Härligt och på riktigt klämma och känna på dem, att kvalitén var så bra som man tänkt att den t o m överträffade ens önskningar.
På det personliga planet har sjukdomarna ramlat in genom dörren, så jag vabbar med yngsta dottern som har feber sen 3 dagar nu.
Älskar den klara luften på hösten och har därför ägnat mer tid ute nu än i somras (lätt överdrift) men att arrangera ljungen och gjutjärnskrukorna, klippa lite där, städa där ger en glädje som gör att jag blir lättare till sinnes och finner ännu större nöje i att arrangera inredning :-)
Fick ut och rota i vedboden efter fina björkvedsklumpar för fotograferingen, fniss*ler

Ha en underbar höstdag! (alla kanske inte har sol som jag men kanske i sinnet)

Här kommer ett tips till för läcker trädgård! Som dessutom är praktisk...
Eldkorg med grillgaller (i lager nu)

/Anna

Vad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.