InspirationDen här bilden har jag lånat från ; http://www.visitingnewengland.com/hotelinfo/120584.html
Där jag hämtar inspiration till ombyggnationer och inredningar.
Denna trapp med räcke har jag för min inre syn när vi gör om vårt hus. Sakta men säkert förvandlar vi vårt hem till vår dröm.
Många nyheter kommer nu in i butiken. Otroligt många precis som vi som älskar NE (new england style) förbokar sin tripodlampa. Hinner knappt trycka på knappen att det finns några i lager förrens de är borta igen :-) Men hav tröst vi tar självklart in nya för er skull!
Ha en fortsatt klar och härlig höst! (hoppas det utlovad regnet uteblir) för vi skall vara så svenska att vi ska ha surströmming på lördag. Vi inviger den nybyggda altandelen vid entrén! Bifogar bilder under pågående arbete om ni är nyfikna. /Ha de AnnaVad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.