Ombyggnation/Utbyggnad

Just nu har vi lagt grunden för utbyggnaden av det som skall bli nya lagret/lagershop/kontor! Så spännande även om det inte blir jättestort så kommer det känns härligt när vi kan dekorera och ställa allt på rätt plats. Ser fram emot att lägga in golv och måla nya väggar. Har inte bestämt riktigt vilket golv...velar mellan skeppsgolv och antik-slitet. Vill ha den sköna känslan av New England/Skärgård/Båtliv... Igår lades bärlagret och idag har vibbmaskin plattat till det hela och ramen för gjutningen är gjord. I kväll blev gjutningen av grunden klar. Så härligt! Nu skall vi bestämma var fönster o dörrar ska vara. Skall fota så ni kan följa med... God kväll. /Anna

Vad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.