Nyproduktion av historien!

Inredning skall vara roligt. Inte tvångsmässigt, men visst vill man kanske imponera på svärmor eller väninnan? Vi gillar färger men köper vitt och beige. Vi älskar form och köper kvadratiskt. Det var stora generaliseringar, men som folkslag är vi nyfikna och gillar nya ideér men köper oftast det som är beprövat och inte sticker ut allt för mycket. Vi på Annah of Sweden lovordar det klassiska tidlösa som lätt kan matchas med andra tillfälliga impulsköp som lätt kan bytas ut. Vi söker alltid efter det som skall stå sig över tid så att du inte behöver byta ut alla vackra ting i ditt hem varje halvår. Eleganta och praktiska ting som är beprövade under århundraden i vissa fall. Nyproduktionen av gustaviansk inredning har väl aldrig varit så stor som nu. Vi vill gärna inspireras av vår historia! Enjoy the classy shop! Till webshopen

Vad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.