Vårfärger!Visst längtar vi efter våren nu? Många är på sportlov dessa veckor men efter allt detta friluftsliv i snö vill vi gärna ha sol och värme. Framförallt färgerna saknar jag. Tänk dig en trädgård som blommar och du sitter ute på terrassen/balkongen och lapar sol med ditt favorit kaffe/the! Jag har dessa tankar i mitt sinne när jag nu sitter med beställningar för vårfärgerna på kuddar, plädar, sittkuddar som passar för vårt vår/sommarliv! Vad sägs om denna underbara förhandstitt?

(bilder copyright Annahofsweden.se)

Vad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.