Formex

Temat för våren 2009 är sagovärlden....
Visst känns det lite skönt att få drömma sig iväg in i sagolandet och kanske glömma finanskrisen och alla tråkiga rapporter om varsel.
Nu ser vi framåt med hjälp av lite sagoväsen och de mystiska i djurens värld. Naturen kommer också att ge tillbaka om vi lyssnar till den som temat också är på årets formex; träden och det ekologiska.
För de som gillar klassiskt kan upproret och att göra galna saker, oväntade kännas barnsligt. För andra skönt och avkopplande, kanske nyskapande.
Våren är snart här! Vi ser fram emot mässnyheter som vi sen kommer dela med oss av i bloggen och i butiken förstås!

Vad letar du efter i första hand?

Justerbara pallar

Justerbara pallar
Inred med stil från Artwood

Mässbilder

Mässbilder
Leverantörsmontrar

Nyhetsbrev

New England stilen

Skapa ditt eget hus i New England inredningen är mycket enkel. Dvs golvet i blekt lönn, ek, bok eller målade plankor av furu, vita väggar och vita träslöjd, är din utgångspunkt.
Tillsätt sedan möbler både vita och i mörkt trä går bra. Lägg sedan till färg genom kuddar, plädar och gardiner. Stilen har stor variation var i världen du åker. Här i norden har vi tagit till oss det marina med den Amerikanska flaggans mönster i stjärnor som utgångspunkt. Stilen återfinns hos Gant, Gripsholm, Artwood, OnInteriör, Lexington, Ralph Lauren mfl. Under vinterhalvåret lägger du till mörkare plädar i päls och under sommaren låter du ljuset skapas i ditt hem och du kommer att känna sig inspirerad.